Anja Glandorf

Anja Glandorf, gecertificeerd coach en trainer

Leren en Ontwikkelen om jezelf te Wezen

Coach en Trainer

Als coach begeleid ik je bij het proces dat je doorloopt. Als trainer werk ik met jou aan die vaardigheden en dat gedrag waarop jij je wilt verbeteren.

Waarom ben ik Coach

Het beroep Coach heeft alle elementen in zich die bij mij passen. Ik ben nieuwsgierig naar mensen en ik vind leren en ontwikkelen belangrijk. Ik luister graag naar jouw ervaringen. Ik ben geïnteresseerd in de paden die je al hebt bewandeld om jouw doel te bereiken. Ik ben goed in doorvragen en samenvatten. Zo krijg jij een duidelijk beeld en inzicht. Welke keuzes heb je gemaakt? Of wil je gaan maken en wat vind je lastig? Welke obstakels ben je tegen gekomen en hinderen jou nog steeds? Ik daag je uit om een pad te kiezen dat bij je past. Ik help jou hierbij met het inzetten van je kwaliteiten en je persoonlijke kracht.

Ik nodig je uit tijdens een intakegesprek om jouw ervaringen met mij te delen. Ik geef je duidelijke ondersteuning bij je studiekeuze, bij je koersbepaling en vragen zoals wat kan ik? Wat wil ik? Of wie ben ik? Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een intake! Dat kan op tel. 06 209 818 09 of email me op anja@glowcoachingtraining.nl

Waarom ben ik Trainer

Het beroep Trainer betekent voor mij direct waarnemen en (in)spelen op de gebeurtenis. Ik zie snel wat jij als deelnemer in een groep nodig hebt. Ik laat jouw individuele behoefte in de groep tot zijn recht komen. Hiervoor geef ik jou de veiligheid om te zijn wie je bent. Ik nodig je uit om stappen te maken die bij jouw leerproces passen. Ik geef in mijn training maatwerk voor jouw leerwens, waarbij je meteen ook leert van anderen hoe zij het aanpakken.

Ik nodig je uit tijdens een training te leren van en met elkaar. Ik geef je de gewenste begeleiding die je in deze training nodig hebt.

Wil je meer weten? Bel me op 06 209 818 09 of stuur een mail naar anja@glowcoachingtraining.nl. Dan krijg je snel een reactie van mij.

© 2015 - 2021  -  Groep Webdesign BW-Oost