Coachtraject

Kies je een coachtraject bij mij dan coach ik je naar jouw persoonlijke kracht. Het woord persoonlijk zeg het al. Dit hoef je niet te leren. Dit heb je al: het is de kracht die je van jezelf hebt. Je bent er alleen op dit moment niet bewust van.

Stap voor stap maken we kennis met jouw persoonlijke kracht. Vanuit hier ontstaat zelfregie: zelf kunnen bepalen wat je met je kracht doet.

 • Leerwens
  Het coachtraject start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw leerwensen. Jij vertelt jouw huidige situatie zoals waar je woont, studeert en/of werkt. We schrijven samen jouw gewenste situatie uit. Hiertussen zit jouw persoonlijk leerdoel. Wat wil je leren, ontwikkelen of wie wil je zijn? Dit is jouw uniek, individuele traject.

 • Leerprogramma
  In het tweede gesprek maken we samen een programma om jou leerdoel te laten slagen. Dit programma geeft een indicatie van jouw coachtraject. Jouw wens en jouw behoefte is het uitgangspunt hoe jij het pad bewandelt. Wat kom je tegen, wat heb je nodig, waaraan wil je nu werken. Samen gaan we daar mee aan de slag.

 • Aan de slag
  In de opvolgende gesprekken werken we aan jouw leerdoel. Soms is dat heel actief, maar het kan ook op een speelse of ontspannen wijze zijn. Het leerdoel is gericht op jouw leertraject, jouw persoonlijke ontwikkeling of jezelf wezen. Een combinatie van deze drie is ook mogelijk.

 • In de praktijk
  Het coachtraject ronden we af met een concreet plan dat je in de praktijk gaat toepassen. We maken een terugkomafspraak om je plan draagkracht te geven.

© 2015 - 2020  -  Groep Webdesign BW-Oost