menu

Anja Glandorf

Ik ben Anja Glandorf, de coach die jou graag in beweging zet... of je juist meer de rust geeft.

Ik ben goed in waarnemen, observeren, helicopterview en empathisch luisteren. Daarmee heb ik al veel van mijn cliƫnten beter inzicht in zichzelf kunnen geven. Mijn doel voor jou is: samen zoeken naar waar jouw eigen kracht ligt, zodat je van daaruit zelf de volgende, passende stap kunt gaan zetten.

In 2014 ben ik met 'GLOW Coaching & Training' gestart.
GLOW staat voor Glandorf Loopbaan Ontwikkelen en Werk.

Voordat ik GLOW Coaching & Training oprichtte, heb ik een Post-HBO opleiding gevolgd als coach en trainer. En daarvoor heb ik bij een aantal grote bedrijven gewerkt in diverse functies in Human Resource Management.

Ik ben 'NOLOC gecertificeerd Register Loopbaan Professional'. Daardoor heb ik kennis en ervaring met het onderzoeken naar 'wie ben ik', 'wat kan ik' en 'wat wil ik'. Ik werk dan ook voor een ieder die hierin interesse heeft en tijdens elk gewenst loopbaanmoment. Bijvoorbeeld voor schoolverlaters, tijdens ouderschapverlof of voor een loopbaanswitch.

Ook heb ik ervaring met begeleidingstrajecten tijdens burn-out of ter voorkoming van een burn-out. Daarnaast heb ik veel ervaring met gemiddeld en hoogbegaafd werkend personeel, met en zonder diagnose ASS.

Ik blijf mezelf graag professionaliseren en ontwikkelen, onder andere door regelmatig vakgerichte bijeenkomsten en seminars te volgen. Ook steek ik graag veel tijd in het lezen van literatuur en boeken over psychologie. De werking van het brein en lichaam interesseert me veel. Daarnaast neem ik deel aan intervisie om te blijven reflecteren op mijn eigen loopbaan, ontwikkeling en werk.

Als laatste wil ik nog vermelden, dat ik gecertificeerd ben voor de drijfverenscan 'Intodrives', een door psychologen ontwikkelde scan die goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand en passende werkomgeving.

Meer weten

Wil je meer weten over wat ik doe? Ik bespreek graag de vragen waar je mee zit en de mogelijkheden die ik je kan bieden. Neem gerust even contact met me op via telefoon 06 209 818 09 of email: anja@glowcoachingtraining.nl

© 2015 - 2022  -  Groep Webdesign Doetinchem