menu

Coaching: Ontwikkeling

Drijfveren

Als eerste gaan we samen op zoek naar jouw drijfveren: Hoe staat het met jouw motivatie in wat je doet en wat je zou willen gaan doen? Dit geeft je inzicht in wat je belangrijk vindt, hoe je denkt en wat je doet op dit moment.

Je bent je vaak niet bewust hoe je drijfveren doorwerken op jouw gedrag en op dat van een ander. We bekijken samen hoe jouw drijfveren voor jou werken met behulp van het IJsbergmodel van David McClelland.

GLOW - Coaching en Training: IJsbergmodel van McClelland

Wil je inzicht in hoe je drijfveren voor jou je kunnen belemmeren en stimuleren? Maak een afspraak voor persoonlijk ontwikkeltraject.

Persoonlijk ontwikkeltraject

Een persoonlijk ontwikkeltraject bestaat uit een kennismakingsgesprek waarin we jouw huidige situatie bespreken: Wat gaat er goed en wat vind je lastig? Ik gebruik een drijfverenscan, die je de benodigde inzichten oplevert. Daarna volgen meestal nog 2 sessies waarin je de inzichten leert te gebruiken.

Met dit traject word je je bewust van jouw drijfveren en krijg je inzicht in:

  • Wat jou motiveert
  • Wat vind ik echt belangrijk
  • Hoe reageer eigenlijk ik in bepaalde situaties
  • Wat vind ik vervelend in andermans gedrag
  • In welke omgeving werk ik het prettigst

Ik werk met de lntodrives drijfverenscan, een professioneel testinstrument waarin ik ben opgeleid en gecertificeerd. Wanneer dit van toegevoegde waarde is, zet ik deze scan graag in.

Glow coaching training: Intodrives logo

Meer weten?

Wil je meer weten over jouw drijfveren?
Vraag naar de mogelijkheden die ik je kan bieden. Ik leg graag uit hoe ik werk en wat dit je oplevert.

© 2015 - 2022  -  Groep Webdesign Doetinchem